Kermis Sevenum

Privacybeleid

23 maart 2023

Buro de Kermisgids hecht veel waarde aan uw privacy en respecteert de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze vertrouwelijk behandelen. In deze privacyverklaring leggen we uit hoe we omgaan met de informatie die we via onze website  over u verzamelen.

Als u vragen hebt over deze verklaring of wilt weten welke persoonlijke informatie we van u hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Delen met derden

Wij werken samen met bedrijven die bepaalde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen. Hieronder vindt u een lijst van de partijen met wie wij informatie delen en die deze gegevens voor eigen marketingdoeleinden zullen gebruiken:

  • Kermis FM
 

Contactformulier en nieuwsbrief

Via ons contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen. Hiervoor hebben wij uw e-mailadres nodig, maar wij zullen deze informatie alleen gebruiken om uw vraag te beantwoorden. We bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie.

U kunt zich ook abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin vindt u nieuwtjes, tips en informatie over onze producten en diensten. U kunt uw abonnement op elk moment opzeggen. Elke nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Uw e-mailadres wordt alleen aan de lijst met abonnees toegevoegd met uw toestemming. Deze gegevens worden bewaard tot drie maanden nadat u het abonnement hebt opgezegd.

 

Delen met derden

Wij delen uw persoonlijke gegevens alleen met de hierboven genoemde partners, die deze gegevens voor eigen marketingdoeleinden kunnen gebruiken.

– Bureau de Kermisgids

 

Statistieken en profilering 

Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze website om deze te verbeteren en relevante informatie te tonen. Hierbij kunnen wij persoonsgegevens met elkaar combineren om meer over u te weten te komen. Uiteraard zullen wij uw privacy te allen tijde respecteren. Indien u niet wilt dat wij uw gegevens op deze manier gebruiken, kunt u dit altijd aan ons melden.

 

Reclame

We willen u graag op de hoogte houden van onze aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen we via:

  • Social media
 

Cookies

Onze website maakt gebruik van cookies om informatie op te slaan en te voorkomen dat u deze steeds opnieuw moet invullen. Daarnaast kunnen wij hiermee zien dat u onze website opnieuw bezoekt.

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij vragen wij om uw akkoord voor het gebruik van deze cookies.

Het is mogelijk om het plaatsen van cookies uit te schakelen via uw browser, maar sommige functies op onze website werken dan mogelijk niet meer. 

 

Google Analytics

Buro de Kermisgids maakt gebruik van Google Analytics om het gebruik van de website bij te houden. Buro de Kermisgids heeft Google niet toegestaan de verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten en IP-adressen worden niet geanonimiseerd.
 

Beveiliging

De beveiliging van persoonsgegevens is van groot belang voor Buro de Kermisgids. Er wordt gezorgd dat de gegevens goed beveiligd zijn en de beveiliging wordt continu aangepast om mogelijke beveiligingsproblemen te voorkomen.

 

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer er wijzigingen op de website worden doorgevoerd, zal Buro de Kermisgids de privacyverklaring ook aanpassen. Let daarom altijd op de datum bovenaan deze verklaring en kijk regelmatig of er updates zijn. Buro de Kermisgids zal haar best doen om wijzigingen apart aan te kondigen.

 

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens

Als u vragen heeft over welke persoonsgegevens er van u zijn opgeslagen, of als u deze wilt wijzigen of verwijderen, kunt u te allen tijde contact opnemen met Buro de Kermisgids. U heeft de volgende rechten: 

  • Uitleg krijgen over welke persoonsgegevens er zijn opgeslagen en wat ermee wordt gedaan
  • Inzage krijgen in de precieze persoonsgegevens die zijn opgeslagen
  • Fouten laten corrigeren, verouderde persoonsgegevens laten verwijderen
  • Toestemming intrekken en bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

 

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

 

Klacht indienen

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Postadres:
Postbus 7
2400 AA Alphen aan den Rijn

Overig:
Tel.nr.: (0172) – 43 03 59
E-mail: info@dekermisgids.nl
K.v.K. Leiden 28065291